Samsung Galaxy S10

Update! (16/02/2019)

Astazi au aparut pe internet primele poze oficiale, as putea spune, cu Samsung Galaxy S10e, varianta lite a lui S10. Acestea confirma prezenta unui senzor de amprente amplasat lateral si totodata noua culoare introdusa de cei de la Samsung, Canary Yellow.

Update! (12/02/2019)

Astazi a aparut pe internet o lista, care pare relativ veridica, cu specificatiile noului Galaxy S10. Se confirma astfel zvonurile legate de senzorul ultrasonic de amprente care va fi amplasat sub ecran si faptul ca vor exista 3 modele cu ecrane de dimensiuni diferite. Totodata, aflam ca modelul “lite” va fi lipsit de camera de tip telephoto, fiind dotat doar cu o camera normala, de tip wide si una de tip ultra-wide.

Toate versiunile de Galaxy S10 vor volosi SOC-ul produs de cei de la Samsung prin procedeul de fabricatie pe 8nm, Exynos 9820. Prin urmare noul model al celor de la Samsung pare ca va fi un simplu upgrade incremental pentru S9, nimic inovator (totusi vor exista unele persoane care vor numi gaura din ecran ceva inovator).

Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10

Update! (11/01/2019)

In ultimele zile Samsung a inceput sa trimita invitatiile pentru evenimentul de lansare al noului lor flagship, Galaxy S10. Unpacked va avea loc pe data de 20 Februarie la San Francisco.

Se pare ca cei de la Samsung vor lansa trei modele diferite pentru Galaxy S10, o varianta lite (ecran de 5.8″), una normala (ecran de 6.1″) si o varianta ceva mai mare (ecran de 6.4″).

Samsung Galaxy S10

Original! (05/12/2018)

Incet, incet apar noi informatii despre noul flagship al celor de Samsung, Galaxy S10. Astazi, conform unui leak postat de cei de la Wccftech, aflam despre performanta procesoarelor care vor insufleti telefonul, in speta Snapdragon 855 si Exynos 9820. Cele doua SOC-uri au la prima vedere rezultate asemanatoare, dar Snapdragon 855 reuseste totusi sa fie mai rapid cu 10% overall, scor datorat cel mai probabil arhitecturii ceva mai rafinate pe 7nm fata de procesul de 8nm folosit de cei de la Samsung pentru fabricarea lui Exynos 9820.

Asteptam totusi sa vedem mai multe benchmark-uri cu noile procesoare pentru a ne putea forma o imagine mai clara despre diferentele dintre cele doua. Speram totusi ca cei de la Samsung au invatat din esecul de anul trecut marcat de lansarea lui Exynos 9810, procesor mult inferior lui Snapdragon 845.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here